Het eetcafé

Eetcafé de Wilhelminaboom

Eetcafe de Wilhelminaboom in DordrechtIn 1898 werd koningin Wilhelmina bekroond en ter ere van haar bekroning werden er in Nederland verschillende bomen geplaatst waaronder de boom die zich momenteel nog steeds schuin achter ons eetcafé bevindt. In 1942 werd het café, onder de rook van de zeehaven in Dordrecht, gebouwd en kreeg het café naam de Wilhelminaboom. In het begin stond het café voornamelijk bekend bij de mensen van de (zee)vaart, maar mondde het in korte tijd uit tot een café van iedereen en voor iedereen. In 2009 werd het café overgenomen en kreeg het de naam eetcafé de Wilhelminaboom. Tot op de dag van vandaag kunt u bij ons genieten van heerlijke broodjes, lunch, complete maaltijden, salades en heerlijke drankjes.

Dordt open stad 2007 bij Eetcafe de Wilhelminaboom in DordrechtWist u trouwens dat in 2007 ons eetcafé werd gebruikt voor het toneel van Dordt Open Stad, waarin Dordrecht en de slag om het zuidfront opnieuw werd beleeft en herdacht?

In het jaar 2011 won ons eetcafé de zilveren tapknop voor het beste biertje van de gehele regio. Tot op de dag van vandaag zijn onze gasten nog steeds lovend over onze getapte biertjes.

 
Daarnaast won ons eetcafé bij de verkiezing van Het Gezelligste terras van Nederland 2014. Eetcafé de Wilhelminaboom werd hier uitgeroepen tot het gezelligste terras van Dordrecht. In de totaal score voor Zuid Holland is de Wilhelminaboom als derde geëindigd.

Daar er in ons café altijd iets te doen is nodigen wij u dan ook van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in het meest gezellige café van de regio Drechtsteden. U vindt aan de Rijksstraatweg 1 in Dordrecht. Wij zijn zowel via de fiets, auto en openbaar vervoer (de bus stopt voor de deur) uitermate goed bereikbaar.

Oplaadpunt
oplaadpuntDagelijks komen er bij ons vele fietsers en scooterrijders voorbij daar ons eetcafé ligt aan een van de vele fietsroutes in de regio Drechtsteden, waaronder routes naar de Hollandse Biesbosch. Daar het tegenwoordig steeds vaker voorkomt dat fietsers gebruik maken van de elektrische fiets, is het bij ons mogelijk om uw fiets kosteloos bij ons op te laden. Uiteraard kunt u ook kosteloos uw elektrische (snor)scooter bij ons opladen.


Besloten feest(en)

Eetcafé de Wilhelminaboom in Dordrecht is tevens geschikt voor besloten feestenWist u dat u ons eetcafé in de avond of in het weekend kunt afhuren voor uw eigen besloten feest?
Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, borrels, verjaardag, receptie, studentenavond, afstudeerborrels, dispuut, bruiloft, familiedag of een thema avond, voor ons eetcafé is niets te gek.

Indien u geïnteresseerd bent om ons eetcafé af te huren voor uw besloten feest dan willen wij u graag uitnodigen om onder het genot van een kopje koffie of een alcoholische versnapering te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Voor alle mogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen via ons mailadres wilhelminaboom@live.nl of via ons telefoonnummer 078 – 6179902. Uiteraard mag u ook langskomen aan de Rijksstraatweg 1 in Dordrecht. Het team van eetcafé de Wilhelminaboom maakt er vervolgens samen met u een onvergetelijk feest van.

Reacties zijn gesloten.