Catering service

IETS TE VIEREN:
Regel je voor je afdeling of bedrijf een catering voor een zakelijke borrel, een feestelijke borrel, een nieuwjaarsborrel, een receptie, een ontbijt of verwen lunch? Op zoek naar catering van lekkere warme hapjes of koude hapjes? Wil je snel een catering voorstel met menu’s en budget om voor de catering kosten een begroting te kunnen opstellen?
Aan ons heb je als cateraar die mooie menu’s kan maken maar ook actief met je mee denkt hoe je alles binnen het catering-budget regelt. Geef uw wensen door aan Monique van de Wilhelminaboom, hoe uitgebreider uw briefing, des te beter Monique u verder helpt met de organisatie zodat zij een offerte op maat voor u en uw gasten kunnen afstemmen.

HAPJES CATERING:
Tijdens uw borrel wilt u wellicht ook iets lekkers eten. De Wilhelminaboom levert heerlijke hapjes en biedt een grote diversiteit aan verschillende soorten fingerfood, en borrel- en bittergarnituur. Dit kunnen simpele en toegankelijke hapjes zijn zoals zoutjes, nootjes, olijven en een brood- en/of kaasplankje. Maar natuurlijk levert Wilhelminaboom ook vele diverse luxe hapjes, zoals een wrap met zalm of carpaccio, inktvis ringen met aioli. U kunt zelf uw hapjesschaal samenstellen waarbij u een zeer brede keuze heeft. Uiteraard houdt de Wilhelminaboom rekening met specifieke eet- of dieetwensen. Ook is het leveren van dranken en het daarbij horende glaswerk mogelijk.

ONTBIJT- OF LUNCH CATERING:
Wilt u een ontbijt of lunch organiseren? Bekijk dan het ruime assortiment van luxe belegde broodjes van de Wilhelminaboom. De broodjes zijn voorzien van diverse soorten beleg zoals vleeswaren, brie en jonge en oude kaas. Ook zijn er hartige broodjes zoals een saucijzen- en worstenbroodje verkrijgbaar. Wilt u uw ontbijt of lunch uitbreiden? Dan kan dit met bijvoorbeeld handfruit, sandwiches, wraps en boerenboterhammen. Daarnaast behoren soepen tevens tot de mogelijkheden, zoals een Franse uiensoep of een tomatensoep. Het ontbijt of de lunch valt daarnaast aan te vullen met verse salades zoals een pasta-, fruitsalade of zalmsalade. De Wilhelminaboom verzorgt met liefde een simpel ontbijt of uitgebreide lunch voor u maar meer is mogelijk!

BUFFETTEN:
De Wilhelminaboom biedt verschillende soorten buffetten aan voor elke gelegenheid, zowel voor particuliere feesten en partijen als zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Een buffet is geschikt voor bijvoorbeeld een klein gezelschap tijdens een informeel diner thuis maar ook voor een groot personeelsfeest of als warme lunch. De smakelijke buffetten worden geserveerd in verschillende thema’s en elk thema bestaat uit verschillende items. Van Hollands tot Mediterraans, van Spaans (tapas) tot Italiaans, of een Indisch buffet. In de winter heerlijke stamppotten buffet met worst of een gehaktbal uit de jus. De Wilhelminaboom is thuis in elke keuken en verzorgt met liefde een op maat gemaakt buffet voor u maar meer is mogelijk. Indien nodig worden ook borden, bestek en glaswerk geregeld. De Wilhelminaboom regelt de catering en het buffet van begin tot eind.

GEZELLIGE BBQ MET SALADEBUFFET:
In de zomer kunnen wij een BBQ arrangement voor u verzorgen.
Uw gasten worden ontvangen met een drankje naar keuze. Een mix van nootjes, en zoutjes staan klaar op de tafels. Na ongeveer een uurtje ‘geborreld’ te hebben wordt de barbecue door ons aangestoken en kan het smullen beginnen! Onze kok staan achter de barbecue om uw gasten van dienst te zijn bij het barbecueën.

Op de barbecue kunnen wij de volgende specialiteiten voor u op de BBQ leggen:
heerlijke saté, hamburgers van 100 % rundvlees, speklapjes, zalmfilet, gambaspies, gepofte aardappel en groentenspiesjes.

Dit met heerlijke satésaus, diverse koude sauzen en natuurlijk brood met smeersels. Natuurlijk mogen de frietjes met mayonaise niet ontbreken!
Bij de BBQ serveren wij nog een smakelijk koud buffet met een frisse aardappelsalade, een sla mix en een frisse fruitsalade.

Tijdens de barbecue kunnen uw gasten gebruik maken van de tafels, stoelen en loungebanken op ons gezellige buitenterras.

Vertel ons wat uw wensen zijn en wij maken een voorstel op maat voor u!


HEEFT U EEN ALLERGIE? MELD HET ONS!
Gluten bevattende granen
(zoals tarwe,rogge,gerst,haver,spelt en kamut)

Ei, vis, pinda, noten, Soja, melk/lactose, shaaldieren, weekdieren, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet, lupine

VRAAG HET ONS PERSONEEL!

TEVENS BEZORGEN WIJ OOK GRATIS UW LUNCH, AVONDMAALTIJD, BROODJES EN SALADES, VOOR VERGADERINGEN.
OOK CATERING OF AFHUREN VAN ONZE ZAAK, VOOR FEESTEN EN RECEPTIES BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN.

Reacties zijn gesloten.